Thënie Për Shokët

Thënie Për Shokët

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-10-22 18:51:02
  Dy vajza/djem mund të jenë shoqe/shokë, por i treti është veç një numër!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ata që heqin miqësitë nga jeta, heqin diellin nga bota.
  Ciceroni aforizma
 • 2021-10-23 20:01:41
  Sa më pak shoqëri të kesh, aq më i/e qetë do të jesh!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Armiku e miku yt, bashkë, të godasin në zemër. I pari flet keq për ty, e i dyti vjen e ta thotë.
  Mark Twain aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Miqësia fillon ku interesi mbaron.
  Ciceroni aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriut i pëlqen të shohë të përulur edhe mikun e tij më të mirë. Pikërisht mbi përulësinë bazohet pjesërisht miqësia.
  Leon Tolstoi aforizma
 • 2021-10-21 08:38:15
  Një shoqëri e mirë, është një familje e dytë.
  Blerim Bytyçi aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një gjysmë miku është një gjysmë tradhtari.
  Viktor Hugo aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  E kush është ai që vdes pa marrë me vete edhe një shkelm, dhuratë të një miku?
  William Shakespeare aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një mik i vërtetë është ai që të merr për dore e të prek zemrën.
  Gabriel García Márquez aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  E vetmja mënyrë për të patur një mik është të jesh i tillë.
  Ralph Waldo Emerson aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nga të gjitha gjërat që dija siguron për të patur një jetë të lumtur, e mira më e madhe është miqësia.
  Epikuri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Më mirë të mashtrohesh nga miqtë se t'i mashtrosh ata.
  Johann Wolfgang Von Goethe aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një prej kënaqësive të të paturit miq të vjetër është se me ta mund t’ia lejosh vetes të sillesh edhe si i krisur.
  Ralph Waldo Emerson aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk kemi dhe aq nevojë për ndihmën e miqve, sa për sigurinë e ndihmës së tyre.
  Epikuri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Fatkeqësia shfaq miqtë e rremë, kurse koha i shfaq të dy llojet e miqve.
  Aristoteli aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mënyra më e mirë për t’i mbajtur miqtë është të mos u kërkosh asgjë e të mos u detyrohesh asgjë.
  François de La Rochefoucauld aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një njohje e re është një eksperiment, një miqësi e re është një rrisk.
  Ezra Pound aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriut i pëlqen që edhe shokun e tij më të mirë ta shohë të poshtëruar. Për shumicën e njerëzve, miqësia bazohet mbi poshtërimin.
  Fjodor Dostojevski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Tekat e fatit vënë në provë besueshmërinë e miqve.
  Ciceroni aforizma