Thënie Për Shoqërinë

Thënie Për Shoqërinë

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Zgjedhi aleatët e tu dhe mëso të luftosh në shoqëri, pasi askush nuk e fiton luftën i vetëm.
  Paulo Coelho aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dashuria e vërtetë është e rrallë, miqësia e vërtetë është edhe më e rrallë.
  François de La Rochefoucauld aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çka nuk mund të bëjë armiku, ndonjëherë ta bën miku.
  Sami Frashëri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Sa shumë respekt e lëvdata meriton miqësia! Është ajo që i bën të lindin, i ushqen dhe i mban ndjenjat më të bukura të bujarisë, për të cilat është e aftë zemra e njeriut.
  Francesko Petrarka aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kundërshtari që të zbulon të metat është më i dobishëm se miku që t’i fsheh.
  Leonardo Da Vinçi aforizma
 • 2021-03-02 18:41:00
  Njeriu si qenie njerezore kalon neper tre kohe: e shkuara qe s'duhet harruar, e tashmja qe duhet perballuar, e ardhmja qe duhet menduar.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Në të keq e në rrezik.
  Naim Frashëri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ai që mendon se mund të bëjë pa të tjerët, gabon rëndë, por ai që mendon se të tjerët nuk mund të bëjnë pa të, gabon edhe më rëndë.
  François de La Rochefoucauld aforizma
 • 2021-03-30 14:45:26
  A nuk eshte paradoksale kur shkenca po shkon drejt majave te stratosferes, njerezimi rrezikon te shkoj drejt humneres.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kurrë nuk është e gjatë rruga që të shpie në shtëpinë e mikut.
  Autor I Panjohur aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kush s'është i aftë të jetojë në shoqëri, apo nuk ka nevojë sepse i mjafton vetvetja, ose është kafshë ose hyjni.
  Aristoteli aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Këshilla e mikut është mbrojtja më e mirë kundër armikut.
  William Shakespeare aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shoqërisë mund t'i imponohet çdo gjë, përveç gjërave që kanë pasoja.
  Johann Wolfgang Von Goethe aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Atje ku një njeri vdes, dy veta mund ta shpëtojnë njëri- tjetrin nga rreziku.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dhurata më e bukur që kanë krijuar njerëzit pas urtësisë është miqësia.
  François de La Rochefoucauld aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mik është ai që t’i di të metat dhe prapë të do.
  Autor I Panjohur aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Fatkeqësia është ndoshta hallka më e fortë që i lidh njerëzit.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Gjithmonë miqësia kur nis të dobësohet e të bjerë, nis ta dyfishojë mirësjelljen ceremoniale.
  William Shakespeare aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Më vështirë është ta mbash miqësinë se sa ta fillosh.
  Autor I Panjohur aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mbaju rrugës së re dhe mikut të vjetër.
  Autor I Panjohur aforizma