Thënie Për Verën

Thënie Për Verën

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-08-04 11:22:36
  Kujdesi ndaj shëndetit, nuk duhet të vijë me vapën e të ikë me Gushtin.
  Arlinda Garuci aforizma
 • 2021-07-02 18:15:08
  Veres njeriu kerkon te ftohtet, arktikun, kordinatori stinor nuk e leviz diellin pervlues, vapen e korrikun.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Asnjë bukuri e pranverës apo e verës, nuk e ka mahninë që kam parë në një fytyrë të vjeshtës.
  John Donne aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kapelet prej kashte blijini në dimër! Vera do të vijë medoemos.
  Bernard Baruch aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Stina e verës përherë vrapon, ndërsa dimri zvarritet.
  Charles M. Schulz aforizma
 • 2021-07-23 20:05:04
  Brenda teje, det o det, u ndjeva si embrion… Strukur mitrës femërore. Jet' e re po lulëzon!
  Natasha Limaj aforizma