Thënie Satirike

Thënie Satirike

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Injoranca dhe krenaria shkojnë bashkë si shtati e hija.
  Gjergj Fishta aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk jam aq i ri sa të di gjithçka.
  Oscar Wilde aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse nuk vonohesh shumë do të të pres gjithë jetën.
  Oscar Wilde aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nga të gjitha gjërat që kam humbur, më ka marrë malli më shumë për trurin.
  Mark Twain aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeri mos i beso shprehjes "Njih vetveten". Sapo ta njohësh do të marrësh arratinë.
  Mark Twain aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriu me vlera ndihet në siklet kur vlerësohet nga budallenjtë.
  Johann Wolfgang Von Goethe aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriu u krijua në fund të javës, kur Zoti ishte i lodhur.
  Mark Twain aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk u besoj statistikave, sepse një njeri me kokën në furrë e me këmbët në frigorifer, statistikisht ka një temperaturë mesatare.
  Charles Bukowski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Spitalet, burgjet dhe kurvat: ja universitetet e jetës. Unë kam kryer plot të tilla. Thërritmëni “doktor“!
  Charles Bukowski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Bashkëshorti, ashtu si qeveria, nuk duhet kurrë të rrëfejë gabime.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mos fol kurrë për paqe e për dashuri! Një njeri e pati provuar dhe e kryqëzuan.
  Jim Morrison aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse heshtja u ka hije të mençurve, ajo akoma më shumë u ka hije budallenjve.
  Leon Tolstoi aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse parashuta nuk hapet nuk të del as koha për t'u nevrikosur me dikë.
  Charles Bukowski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse të duhen para, merri borxh nga një pesimist. Ai nuk pret që t'ia kthesh.
  Oscar Wilde aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ndërkohë që meshkujt mburren me histori që nuk kanë ndodhur kurrë, femrat kanë jetuar aventura që nuk do t'i rrëfejnë asnjëherë.
  Charles Bukowski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nga të gjitha gjërat e sigurta, më e sigurta është dyshimi.
  Bertolt Brecht aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nganjëherë kam përshtypjen se jam vetëm në botë, kurse herë të tjera jam i sigurt.
  Charles Bukowski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një femër që ka një dashnor është një engjëll, një femër që ka dy dashnorë është një përbindësh, një femër që ka tre dashnorë është një femër.
  Viktor Hugo aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk ka mëkat tjetër përveç trashamanësisë.
  Oscar Wilde aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk më pëlqen puna edhe kur është dikush tjetër që e bën.
  Mark Twain aforizma