Loranda Fejzullai

Thënie nga Loranda Fejzullai

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Loranda Fejzullai

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2021-02-09 19:23:48
    E kemi lënduar vehten duke u munduar ti duam të tjerët...
     aforizma
    0
    472