Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com

Mandi - Shpresa

Song Lyrics:

shpresa permbi jet te mir
shpresa nuk do vdes
shpresa lind dhe vdes me ty
kjo eshte e vertet
kilomtra bej qdo dit
s´dua ta besoj
per kafshaten kaperdi
dhe se sna mbet von
kush i ndau ne kope
ca atje e ca ketu
dikush vdes e ngel mbi dhe
dikush qan e dikush qesh
ky asht fat i ran ketu
a kjo bot qoft e mallkum
kjo asht bote jon e re
por perputhjet skan mbaru
qdo njeri qe rodh mbi dhe
zoti i madh i ka kriju
por ti prekesh thell ne shpirt
do ta ndjesh dhe ti
qdo njeri ska jet te dyt
por ka vetem ni
sa do zgjasim me keshtu
as vet nuk e di
jam i vrar jam i pikllum ato dit pa ty
kush i ndau ne kope
ca atje e ca ketu
dikush vdes e ngel mbi dhe
dikush qan e dikush qesh
ky asht fat i ran ketu
a kjo bot qoft e mallkum

(4x)
kjo asht bote jon e re
por perputhjet skan mbaru
qdo njeri qe rodh mbi dhe
zoti i madh i ka kriju

We added a new section Albanian Chords. Please help us with this song's chords. Thanks for your time!


(Optional)


(Optional)
teksteshqip.com © 2007 - 2019