Mikel Elmazi
Mikel Elmazi
Mikel Elmazi
{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}


Këndon kryesisht: etno
Mikel Elmazi është këngëtar dhe autor këngësh. Më datë 5 Qershor 2017, Mikel Elmazi publikon videoklipin "Casanova", në bashkëpunim me Naldi.

Më datë 15 Gusht 2017, Mikel Elmazi publikon videoklipin "Love My Love", në bashkëpunim me Naldi.

Më datë 12 Janar 2019, Adelajda & Mikel Elmazi publikojnë videoklipin "Goca Babit". Muzika e këngës u punua nga Mandi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Festim Gici.

Më datë 16 Janar 2019, Mandi publikon videoklipin "Diva", në bashkëpunim me Mikel Elmazin. Muzika e këngës u punua nga Festim Gici & Emrah Xhixho, ndërsa teksti u shkrua nga Olsi Celmeta.

Më datë 5 Prill 2019, Mandi publikon videoklipin "Nishtulla City", në bashkëpunim me Fabio, Mikeli & Ilir Tironsin. Muzika e këngës u punua nga Mandi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Festim Gici.

Më datë 15 Gusht 2019, Mandi publikon videoklipin "Tak Tak", në bashkëpunim me Mikel Elmazi & Fabion. Muzika e këngës u punua nga Mikel Elmazi, teksti u shkrua nga Mandi, ndërsa për orkestrimin u kujdes Mikel Elmazi.

Më datë 31 Dhjetor 2019, Mandi publikon videoklipin "Nishtulla City 2", në bashkëpunim me Xhynet & Mikel Elmazin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 12 Mars 2020, Geni Nishtulla publikon videoklipin "Jo Jo", në bashkëpunim me Mikel. Muzika e këngës u punua nga Geni Nishtulla & Mikel Elmazi, ndërsa teksti u shkrua nga Geni Nishtulla. Videoklipi u prodhua nga FRAME Pro, ndërsa produksioni audio u realizua nga Mikel Elmazi.

Më datë 30 Maj 2020, Mandi publikon videoklipin "Legjendari", në bashkëpunim me Mikel, Fabio & Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mandi.

Më datë 27 Dhjetor 2020, Mikel Elmazi publikon videoklipin "Asekhor Stop", në bashkëpunim me Fabio & Silvio Vasilin. Muzika e këngës u punua nga Mikel Elmazi. Videoklipi u prodhua nga kompania FRAME Pro.

Më datë 31 Dhjetor 2020, Mandi publikon videoklipin "Rihanna", në bashkëpunim me Eri Qerimi & Mikel Elmazin. Muzika e këngës u punua nga Mandi, ndërsa teksti u shkrua nga Mandi & Eri Qerimi.

Më datë 30 Mars 2021, Mandi publikon videoklipin "Seni O Flak", në bashkëpunim me Bexho, Malino, EKO & Mikel Elmazin. Muzika e këngës u punua nga Mikel Elmazi, ndërsa teksti u shkrua nga Malino. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 14 Korrik 2021, Mikel Elmazi publikon videoklipin "Territoriale". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë punuar nga Mikel Elmazi. Videoklipi u prodhua nga kompania FRAME Pro.

Më datë 7 Qershor 2022, Geni Nishtulla publikon videoklipin "Leje", në bashkëpunim me Mikel Elmazin. Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga Mikel Elmazi, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Geni Nishtulla.

Më datë 4 Gusht 2022, Mandi, Mikel Elmazi & Ilir Tironsi publikojnë videoklipin "Naqeta". Muzika dhe orkestrimi i këngës u punuan nga Mikel Elmazi, ndërsa teksti u shkrua nga vetë Mandi. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 28 Gusht 2022, Mandi publikon videoklipin "Nishtulla City 3", në bashkëpunim me Mikel Elmazi, Fabio Laze & Ilir Tironsin. Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Mikel Elmazi.

Më datë 1 Janar 2023, Mandi publikon videoklipin "Te Gilavava", në bashkëpunim me Mikel Elmazi, Adi Sybardhi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës është kompozuar nga vetë Mandi, tekstin e kanë shkruar së bashku Mandi & Mikel Elmazi, ndërsa orkestrimin e përgatiti Festim Gici. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 8 Qershor 2023, Landi Roko publikon videoklipin "Mexicane", në bashkëpunim me Mikel Elmazi & Ilir Tironsin. Muzika e këngës është sjellë tek publiku nga Mikel Elmazi, ndërsa jane bërë në bashkëpunim teksti, të cilin e kanë shkruar së bashku Landi Roko & Mikel Elmazi, dhe orkestrimi, për të cilin kanë punuar bashkarisht Mikel Elmazi & Emrah Xhixho. Videoklipi u prodhua nga kompania TheDirectorEXH.

Më datë 2 Korrik 2023, Emiljo Duka & Mikel Elmazi publikojnë videoklipin "Jeta Jeme". Muzika dhe orkestrimi i këngës janë shkruar nga Festim Gici. Videoklipi u prodhua nga kompania Frame Company Albania.

Më datë 18 Korrik 2023, Landi Roko & Mikel Elmazi publikojnë videoklipin "Du Du". Videoklipi u prodhua nga TheDirectorEXH, ndërsa produksioni audio u realizua nga Mikel Elmazi.

Më datë 15 Gusht 2023, Landi Roko publikon videoklipin "Gotat I Thej", në bashkëpunim me Mikel Elmazi & Florian Tufallarin. Tekstin e këngës e punuan në bashkëpunim Mario Laze & Mikel Elmazi. Videoklipi u prodhua nga TheDirectorEXH, ndërsa produksioni audio u realizua nga Mikel Elmazi.

» Dërgo Korrigjime »

» Tekstet e Këngëve »Komente 1