Mitrush Kuteli

Thënie nga Mitrush Kuteli

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Mitrush Kuteli

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Thjeshtësia dhe natyrshmëria janë shumë herë veshja e vetme e një mendimi të thellë që mbetet brez pas brezi.
   aforizma
  0
  414
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kam trajtat e jetës sime dhe brenda tyre rroj.
   aforizma
  1
  410
 • 2021-02-08 14:34:41
  Poetët kanë fuqinë të ngrejnë dhembjet e veta në art, ku në të gjithë gjejnë dhembjet tona.
   aforizma
  1
  409
 • 2021-02-08 14:34:41
  Arti është prodhimi më fisnik i shpirtit të njeriut.
   aforizma
  0
  408
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të falem ty, o gjuhë e fisit tim.
   aforizma
  0
  408