Ndue Shytani
Ndue Shytani
Ndue Shytani
{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}


Këndon kryesisht: popullore rapsodike
Ndue Shytani është këngëtar i njohur. Më datë 11 Maj 2014, Ndue Shytani publikon videoklipin "Dukagjini Esht Nji Vend".

Më datë 9 Janar 2015, Ndue Shytani publikon videoklipin "Kenge Per Nik Marashin".

Më datë 27 Gusht 2016, Ndue Shytani & Fran Kodra publikojnë videoklipin "Vorfes Trime". Muzika e këngës u punua nga Fran Kodra, teksti u shkrua nga Fran Kodra.

Më datë 3 Shkurt 2017, Fran Kodra, Ndue Shytani & Meteus Jaku publikojnë videoklipin "Tre T'lumnuemte".

Më datë 20 Qershor 2017, Fran Kodra & Ndue Shytani publikojnë videoklipin "Shen Tereza". Muzika e këngës u punua nga Fran Kodra, teksti u shkrua nga Fran Kodra, ndërsa për orkestrimin u kujdes Roland Çukaj.

Më datë 22 Qershor 2017, Anila Kodra, Ndue Shytani & Fran Kodra publikojnë videoklipin "Lidhe Qenin". Muzika e këngës u punua nga Fran Kodra, teksti u shkrua nga Fran Kodra.

Më datë 12 Gusht 2017, Ndue Shytani publikon videoklipin "Lavdi Paçin Djemte Trieshjane (Kushtuar Gjon Ujkes)".

Më datë 10 Nëntor 2017, Fran Kodra & Ndue Shytani publikojnë videoklipin "Historia Flet Me Fakte (Kushtuar Tom Kole Pepes)". Muzika e këngës u punua nga Fran Kodra, teksti u shkrua nga Fran Kodra.

Më datë 13 Nëntor 2018, Fran Kodra & Ndue Shytani publikojnë videoklipin "Tash Tre Breza N'dere Shqipnie". Muzika e këngës u punua nga Fran Kodra, teksti u shkrua nga Fran Kodra, ndërsa për orkestrimin u kujdes Luan Dagistani.

Më datë 6 Qershor 2019, Ndue Shytani publikon videoklipin "Ka Me Mbete Gjithmone Kujtimi (Kushtuar Marjan Markut)". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fran Kodra.

Më datë 14 Qershor 2019, Fran Kodra & Ndue Shytani publikojnë videoklipin "Fjala E Burrit Ndalon Gjakun".

Më datë 21 Korrik 2019, Fran Kodra & Ndue Shytani publikojnë videoklipin "Bajrush Bega Burr Kanunit".

Më datë 3 Shtator 2019, Ndue Shytani & Fran Kodra publikojnë videoklipin "Vaj Per Burra Ka Kene Kenga". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fran Kodra.

Më datë 31 Dhjetor 2019, Ndue Shytani & Fran Kodra publikojnë videoklipin "Per Misionarin E Trieshit Kolë Cacaj". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fran Kodra.

Më datë 20 Qershor 2020, Bardhok Prebibaj & Ndue Shytani publikojnë videoklipin "Kulla E Nik Alise".

Më datë 9 Korrik 2023, Ndue Shytani publikon videoklipin "Kujtim Per Lek Ndoc Markun". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fran Kodra, ndërsa orkestrimi u realizua nga Luan Dagistani.

» Dërgo Korrigjime »

» Tekstet e Këngëve »Komente 1