Pashko Vasa

Thënie nga Pashko Vasa

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Pashko Vasa

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mos shikoni kisha e xhamia: feja e shqyptarit asht shqyptaria!
   aforizma
  2
  412
 • 2021-02-08 14:34:41
  S’ka dashuri zjarrin e së cilës nuk e shuan martesa.
   aforizma
  0
  411
 • 2021-02-08 14:34:41
  Armët e bukura! Ja, pasuria dhe krenaria e tij!
   aforizma
  2
  410
 • 2021-02-08 14:34:41
  Feja e shqiptarit është shqiptaria.
   aforizma
  0
  409
 • 2021-02-08 14:34:41
  Priftnit e hoxhët ju kanë hutue, për me ju damun, me ju vorfënue.
   aforizma
  0
  408