Paul Celan

Thënie nga Paul Celan

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Paul Celan

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Poetët: rojtarët e fundit të vetmive.
   aforizma
  1
  466
 • 2021-02-08 14:34:41
  Enigmat nuk zgjidhen. Po të zgjidheshin, s’do të ishin të tilla.
   aforizma
  0
  462
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kush mëson vërtet të shohë, i afrohet të padukshmes.
   aforizma
  0
  462
 • 2021-02-08 14:34:41
  S’ka gjë më të zezë se agu i shndritshëm i kujtimit.
   aforizma
  0
  462
 • 2021-02-08 14:34:41
  Veç i pakuptueshmi i kupton të tjerët.
   aforizma
  0
  462