Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com

Pegi Xhani - Kerko Me Shume

Song Lyrics:

Ma vodhe dashurine
dhe me enderra lodhesh ti
sdua me tja di
sdel ai me doren e tij
ma mbylle deren ti
sdo te kthehem ta premtoj
tani je nje deluzion.
(tani je nje deluzion)

(refreni)(2x)
Bota ime jam vec une
dashuri kerkoj me shume
(Bota ime jam vec une)
(dashuri kerkoj me shume)
Sdo te jemi ne te dy
do ja dal edhe pa ty
(Sdo te jemi ne te dy)
(do ja dal edhe pa ty)

Dua te te kem
zemra ime ste pranon
buzet te genjejne
mijera here do te mohojne
ma mbylle deren ti
sdo te kthehem ta premtoj
tani je nje deluzion.

Ma vodhe dashurine
dhe me enderra lodhesh ti
sdua me tja di
sdel ai me doren e tij
ma mbylle deren ti
sdo te kthehem ta premtoj
tani je nje deluzion.
(tani je nje deluzion)

(refreni)(2x)
Bota ime jam vec une
dashuri kerkoj me shume
(Bota ime jam vec une)
(dashuri kerkoj me shume)
Sdo te jemi ne te dy
do ja dal edhe pa ty
(Sdo te jemi ne te dy)
(do ja dal edhe pa ty)

(Bota ime jam vec une)
(dashuri kerkoj me shume)

(Sdo te jemi ne te dy)
(do ja dal edhe pa ty)

Bota ime jam vec une
dashuri kerkoj me shume
(Bota ime jam vec une)
(dashuri kerkoj me shume)
Sdo te jemi ne te dy
do ja dal edhe pa ty
(Sdo te jemi ne te dy)
(do ja dal edhe pa ty)

We added a new section Albanian Chords. Please help us with this song's chords. Thanks for your time!


(Optional)


(Optional)
teksteshqip.com © 2007 - 2019