A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Dhe Ikim Ikim Ikim

Mbase ikim ikim ikim
Nga dhomat e mbushura ofshamë
Dhe dalim shesheve
Po sheshet janë të lara në gjak

Ndodh largohemi nga rrugët
Që klithin në fytyra fëmijësh
Dhe i mbyllim sytë

Kur Mezia i ngul ushtën
Demit tonë të Zi
Në Mozomazinë e përhumbur
Dheu na rrëshqet nën këmbë

- poezi nga Petro Marko


- Poezia u dërgua nga salihu98 -

Zgjidhni me sa yje do votoni

Mesatarja:  3 / Votuan:  5