Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Remzie Osmani dhe Nexhat Osmani - Kot Sillesh

Remzie Osmani dhe Nexhat Osmani - Hajde Luj Hajde Luj (2007)

Remzie Osmani dhe Nexhat Osmani - Moj Kosove Ty Ta Lumsha Syrin (2007)

Remzie Osmani dhe Nexhat Osmani - Jeton Dashuria Jone (2008)

Remzie Osmani & Nexhat Osmani - Sa T'kushton Fjala Te Dua (2008)

Remzie Osmani dhe Nexhat Osmani - çka Shkoj Dje (2010)

Remzie Osmani dhe Nexhat Osmani - Kafe Muhabet (2011)

Remzie Osmani dhe Nexhat Osmani - Gjerdani I Dashurise (2013)

Remzie Osmani & Nexhat Osmani - Merre Zemrën Time (2015)

Dërgo një album »
teksteshqip.com © 2007 - 2017