A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
Rita Ora

Anywhere ➡ Kudo

 Anglisht ➡  Shqip
Choose star rating

Rating:  4 / Votes cast:  4

Translate A Song »

More Translations »

Translated by: Jetmir Hasa


Anywhere

Time flies by when the night is young
Daylight shines on an unexposed location, location
Bloodshot eyes lookin' for the sun
Paradise, we live it, and we call it a vacation, vacation

You're painting me a dream that I
Wouldn't belong in, wouldn't belong in

Over the hills and far away
A million miles from L.A.
Just anywhere away with you
I know we've got to get away
Someplace where no one knows our name
We'll find the start of something new
Just take me anywhere, take me anywhere
Anywhere away with you
Just take me anywhere, take me anywhere
Anywhere away with you

Fun, little less fun
Little less, over, over, over, over, me
Oh, fun, little less fun
Little less, over, over, over, over, me

Truth comes out when we're blacking out
Looking for connection in a crowd of empty faces, empty faces
Your secrets are the only thing I'm craving now
The good, and the bad, and the end
'Cause I can take it, I can take it

You're painting me a dream that I
Wouldn't belong in, wouldn't belong in

Over the hills and far away
A million miles from L.A.
Just anywhere away with you
I know we've got to get away
Someplace where no one knows our name
We'll find the start of something new
Just take me anywhere, take me anywhere
Anywhere away with you
Just take me anywhere, take me anywhere
Anywhere away with you

Fun, little less fun
Little less, over, over, over, over, me
Oh, fun, little less fun
Little less, over, over, over, over, me

Take me anywhere
Oh, anywhere
Anywhere away with you
Take me anywhere

Over the hills and far away
A million miles from L.A.
Just anywhere away with you
I know we've got to get away
Someplace where no one knows our name
We'll find the start of something new
Just take me anywhere, take me anywhere
Anywhere away with you
Just take me anywhere, take me anywhere
Anywhere away with you

Fun, little less fun
Little less, over, over, over, over, me
Oh


Kudo

Koha fluturon nga kur nata është e re
Drita e diellit shkëlqen në një vend të paekspozuar, vend
Sytë e gjakosur duke kërkuar diellin
Parajsa, ne e jetojmë atë, dhe e quajmë pushime, pushime

Ti po më pikturon një ëndërr, të cilës
nuk do i përkisja, nuk do i përkisja

Mbi kodrat dhe larg
Një milion milje nga L.A
kudo qoftë larg me ty
E di që duhet të largohemi
Diku ku askush nuk e di emrin tonë
Ne do të gjejmë fillimin e diçkaje të re
Më merr kudo qoftë, më merr me vete
Kudo qoftë me ty
Më merr kudo qoftë, më merr me vete
Kudo qoftë me ty

Argëtim, më pak argëtim
Pak më pak, gjatë, gjatë, gjatë, mbi, mua
Oh, argëtim, pak më pak argëtim
Pak më pak, gjatë, gjatë, gjatë, mbi, mua

E vërteta del kur ne po ziejmë
Duke kërkuar lidhje në një turmë me fytyra të zbrazëta, fytyra të zbrazëta
Sekretet e tua janë e vetmja gjë që unë kam dëshirë tani
E mira, dhe e keqja, dhe fundi
Sepse mund ta marr, mund ta marr

Ti po më pikturon një ëndërr, të cilës
nuk do i përkisja, nuk do i përkisja

Mbi kodrat dhe larg
Një milion milje nga L.A
kudo qoftë larg me ty
E di që duhet të largohemi
Diku ku askush nuk e di emrin tonë
Ne do të gjejmë fillimin e diçkaje të re
Më merr kudo qoftë, më merr me vete
Kudo qoftë me ty
Më merr kudo qoftë, më merr me vete
Kudo qoftë me ty

Argëtim, pak më pak argëtim
Pak më pak, gjatë, gjatë, gjatë, mbi, mua
Oh, argëtim, pak më pak argëtim
Pak më pak, gjatë, gjatë, gjatë, mbi, mua

Më merr kudo qoftë
Oh, kudo
Kudo larg me ty
Kudo qoftë me ty

Mbi kodrat dhe larg
Një milion milje nga L.A
kudo qoftë larg me ty
E di që duhet të largohemi
Diku ku askush nuk e di emrin tonë
Ne do të gjejmë fillimin e diçkaje të re
Më merr kudo qoftë, më merr me vete
Kudo qoftë me ty
Më merr kudo qoftë, më merr me vete
Kudo qoftë me ty

Argëtim, pak më pak argëtim
Pak më pak, gjatë, gjatë, gjatë, mbi, mua
Kudo larg me ty
oh

Edit Translation
Kjo faqe përdor cookies vetëm për reklama dhe statistika. Kjo faqe nuk mbledh, nuk përdor dhe nuk shpërndan të dhënat tuaja. Kompanitë e palëve të treta që përdorin cookies janë: Google, Taboola dhe MGID.
Më shumë info  
teksteshqip.com © 2007 - 2019