Rudyard Kipling

Thënie nga Rudyard Kipling

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Rudyard Kipling

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çështja e politikanëve nuk më përket, por më ka bërë përshtypje fakti se bëjnë një jetë qeni, pa veset e mira të një qeni.
   aforizma
  0
  468
 • 2021-02-08 14:34:41
  Edhe femra më e pamend mund të manovrojë një mashkull inteligjent, por duhet një femër shumë inteligjente për të manovruar një mashkull të pamend.
   aforizma
  0
  468
 • 2021-02-08 14:34:41
  Fjalët janë droga më e fortë e përdorur nga qenia njerëzore.
   aforizma
  0
  468
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kemi një milion arsye për të humbur, por asnjë justifikim.
   aforizma
  0
  468
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një femër është vetëm një femër, por një puro cilësore është një tymosje e mirë.
   aforizma
  0
  468
 • 2021-02-08 14:34:41
  Pushtet pa përgjegjësi, kështu është pushteti i prostitutave nëpërmjet shekujve.
   aforizma
  0
  468
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të gjithë ata si ne, jemi ne. Të gjithë të tjerët janë Ata.
   aforizma
  0
  468
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kur e sheh se di ta bësh diçka, merru me diçka që ti ende nuk di ta bësh.
   aforizma
  0
  468
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk ka kënaqësi që të krahasohet me takimin e një miku të vjetër, ndoshta me përjashtim të rastit kur bëjmë një mik të ri.
   aforizma
  0
  468
 • 2021-02-08 14:34:41
  Intuita e një femre është shumë më pranë së vërtetës se siguria e një mashkulli.
   aforizma
  0
  467
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse nuk arrin çfarë dëshiron, kjo është shenja që nuk e dëshiron mjaftueshëm.
   aforizma
  0
  467