2020-03-06 14:02:21 Dërgoi: Shkumbin Dulaj

Sahit Shala

"Poezi Per Tetë Marsin"

2019-12-06 20:10:05 Dërgoi: iljada myqelefi

Sahit Shala

"Kuq E Zi"

2019-05-31 08:51:43 Dërgoi: Jurgen Daci 10 vjeç

Sahit Shala

"Kur Te Rritëm!"

2019-05-12 21:16:09 Dërgoi: gerta shala

Sahit Shala

"Per Ty, Atdhe!"

2019-05-12 18:09:09 Dërgoi: ariana krasniqi

Sahit Shala

"Per Ty, Atdhe!"

2018-11-15 21:46:58 Dërgoi: Sahit Shala

Sahit Shala

"Babai Dhe Nëna"

2018-11-12 18:25:43

Sahit Shala

"Nentori"

2018-09-03 21:09:35

Sahit Shala

"Mësuesit Tim"

2018-02-26 15:05:50 Dërgoi: SahitShala

Sahit Shala

"Tetë Marsi..."

2017-12-30 22:43:47

Sahit Shala

"Gëzuar Festat!"

2017-12-27 17:55:51 Dërgoi: SahitShala

Sahit Shala

"Gëzuar Festat!"

2017-11-15 20:26:24

Sahit Shala

"Për Një Shqipe, Një Flamur"

2017-10-27 18:13:30

Sahit Shala

"Nenë"