Më mbaj mend (për 1 muaj)

Djersa E Gruas

Sa here ne sy te shikoj
Vete me veti po e mendoj
Zotit n'derën si me ja rrit
Për kyt engjull që më shëndrit

S'kam unë fjalë me e pershkruar
Mrrekulli në ty Zoti ka krijuar
Falë ti ka gjithë mrrekullit
Sy e vetullat dhe dashurin 

Aroma e jote krejt trandafil
Zemër paster dhe shpirtë mirë
Shumë ty kishin me të dëshruar 
N'daç për nënë dhe për grua

Fati mua që më paska ra
Zotit n'der duhet me ja ditë
Se ska si ty në këtë dynja
Do ta them që gjithë ta din

Çfarë ske berë ti për mua
Tash po vjen pak me të levdua
Por le ta din e gjithë bota
Djersa e gruas nuk lehet mrapa

Më ke shok të kam shoqe
Vlla më ke dhe të kam motër
Syri ynë ka të njejtin shkelqim
N'daç për luftë n'daç për pajtim

T'mirë dhe t'keqë si kem qellua
Fati neve na ka bashkua
Kështu vetë Zoti na ka krijua
Burr e grua me perfundua!

- poezi nga Simon Gjonaj


- U dërgua nga SimonGj1 -
Nuk ka akoma asnjë votë


Komente mbi këtë krijim