2020-08-01 12:49:02 Dërgoi: Adonis

Sinan Vllasaliu

"Edhe E Bukur Edhe Tradhetare"

2020-07-07 09:59:33 Dërgoi: Azdren K Ademi

Sinan Vllasaliu

"Jemi Nda"

2020-07-01 10:12:01 Dërgoi: Azdren K Ademi

Sinan Vllasaliu

"Jemi Nda"

2020-06-23 22:53:52 Dërgoi: ....

Sinan Vllasaliu & Albina Kelmendi

"Denim"

2020-04-06 16:25:37

Genc Prelvukaj

"Hallall E Ke"

2020-01-22 13:53:43 Dërgoi: Samanda97

Anxhela Peristeri & Sinan Vllasaliu

"Ata"

2020-01-08 19:01:58 Dërgoi: .

Sinan Vllasaliu & Meda

"2Min"

2019-09-27 20:03:42 Dërgoi: Azdreni

Sinan Vllasaliu

"Sa Mka Marr Malli"

2019-05-11 22:50:08

Sinan Vllasaliu

"Jeta Lamsh"

2018-11-02 18:46:15 Dërgoi: mateo shtini :)

Sinan Vllasaliu

"Vetë Më The Të Dua (Remix)"

2018-10-17 12:06:47

Sinan Vllasaliu

"Dashni"

2018-10-06 19:25:53

Sinan Vllasaliu

"O Daj O Daj"

2018-07-05 17:23:28 Dërgoi: Ademi

Sinan Vllasaliu

"Me Havera"

2018-03-21 08:43:53

Sinan Vllasaliu

"Pa 1 Pa 2"

2017-12-07 22:31:57

Sinan Vllasaliu

"Shkrepsja Dhe Duhani"