Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
10 Tetor 2021 - 16 Tetor 2021

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 10 Tetor 2021 - 16 Tetor 2021 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “TL (Toxic Love)” nga Elgit Doda. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “TL (Toxic Love)” - Elgit Doda (Pozicioni 1), “Sa Mire Po Dokesh” - Bardhi, EAZ & XEN (Pozicioni 18), “Ke Me Mungu” - Arilena Ara (Pozicioni 20), “#Baby” - Franklin (Pozicioni 24). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Allahu Ekber Kebira” - Adem Ramadani (+75 pozicione), “Kur Shikoj Një Yll” - Kenge Per Femije (+74 pozicione), “Betohemi” - Bardhi (+63 pozicione), “Splif” - Marin (+57 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2021