Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
28 Qershor 2020 - 4 Korrik 2020

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 28 Qershor 2020 - 4 Korrik 2020 dhe në vendin e parë ngjitet 181 pozicione kënga “PP” nga Kida & Mozzik. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Zhytem (Je T'aime)” - Ghetto Geasy (Pozicioni 2), “Malli” - Kidda (Pozicioni 10), “New Champion” - Ever B (Pozicioni 13), “Djali I Kumbarës” - Rosela Gjylbegu (Pozicioni 17). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “PP” - Kida & Mozzik (+181 pozicione), “Unë Dhe Ti” - Alban Skënderaj (+102 pozicione), “Tango” - King Gold (+93 pozicione), “Xhelozia” - Mozzik (+79 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020