Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

RENDITJA ZYRTARE:
18 Mars 2019 - 24 Mars 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 18 Mars 2019 - 24 Mars 2019 dhe në vendin e parë rigjejmë kryesuesen e javës që shkoi “Kce” nga Tayna. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Plagë” - Tuna (Pozicioni 20), “Shum Shum” - Gent & Noizy (Pozicioni 21), “Dreqi E Marrtë” - Tuna (Pozicioni 25), “Lule E Bores” - Genc Prelvukaj (Pozicioni 34). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Nëse Vdes E Re” - Tuna (+120 pozicione), “Tani M'ke Zemër” - Tuna (+113 pozicione), “E Ke Dit” - Diona Fona (+96 pozicione), “Mjet Anglez” - G-Bani (+95 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020