Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
26 Gusht 2019 - 1 Shtator 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 26 Gusht 2019 - 1 Shtator 2019 dhe në vendin e parë rigjejmë kryesuesen e javës që shkoi “By Bye” nga Tayna & Dafina Zeqiri. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Kein Plan” - Loredana (Pozicioni 8), “Katalea” - Diona Fona (Pozicioni 21), “Jena Nda” - Irkenc Hyka (Pozicioni 42), “Skifterja Zemres” - Bes Kallaku (Pozicioni 45). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “My Shqipez (Hellbanianz)” - Vinz (+80 pozicione), “28 Augusto” - Mc Kresha & Lyrical Son (+75 pozicione), “Amaneti I Gurbetçarit” - Adem Ramadani (+74 pozicione), “Qabe Moj E Bukur Je” - Adem Ramadani (+72 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020