Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
2 Shtator 2019 - 8 Shtator 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 2 Shtator 2019 - 8 Shtator 2019 dhe në vendin e parë rigjejmë kryesuesen e javës që shkoi “By Bye” nga Tayna & Dafina Zeqiri. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Ti Amo” - Luana Vjollca (Pozicioni 5), “Kapma Doren” - Dafina Zeqiri & Lurro (Pozicioni 13), “Shote Galica” - Arta Memedi (Pozicioni 23), “Nili” - Niil-B (Pozicioni 48). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Pushimet Verore” - Ylli Baka (+137 pozicione), “Nuk O Veq Gang” - Stresi (+91 pozicione), “Makiato” - Lumi B (+85 pozicione), “Qika E Nanës” - 8 Motrat Mustafa (+77 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020