Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
9 Shtator 2019 - 15 Shtator 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 9 Shtator 2019 - 15 Shtator 2019 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Gjith Jetën” nga 2Ton. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Gjith Jetën” - 2Ton (Pozicioni 1), “Genick” - Loredana (Pozicioni 3), “G'ja Mahallës” - Kastro (Pozicioni 7), “Çok Kötüymüşsün” - Venesa Doçi (Pozicioni 21). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “£Hasjanali” - Marin (+89 pozicione), “Ni Got Per Ty” - Ledri Vula (+85 pozicione), “Ylli Bukurise” - Mandi (+85 pozicione), “Premtimet” - Mozzik (+83 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020