Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
21 Tetor 2019 - 27 Tetor 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 21 Tetor 2019 - 27 Tetor 2019 dhe në vendin e parë rigjejmë kryesuesen e javës që shkoi “Sicko” nga Tayna. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “N’Katror” - Finem (Pozicioni 2), “Moti” - Ghetto Geasy (Pozicioni 3), “Paris” - Xhensila Myrtezaj (Pozicioni 4), “Jom Rrit” - Fero (Pozicioni 5). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Shqipe” - Tayna (+70 pozicione), “Missed Call” - Morena Taraku (+35 pozicione), “Colpo Grosso” - Snik, Capo Plaza, Noizy & Guè Pequeno (+28 pozicione), “Malet Me Blerim Mbuluar” - Kolona Zanore (+25 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020