RENDITJA ZYRTARE:
4 Nëntor 2019 - 10 Nëntor 2019

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 4 Nëntor 2019 - 10 Nëntor 2019 dhe në vendin e parë ngjitet 5 pozicione kënga “Dhelpën Dinake” nga Mozzik. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Malli” - Kida (Pozicioni 2), “Thjesht Te Du” - Flori Mumajesi (Pozicioni 4), “Seele” - Azet (Pozicioni 19), “Pa Ndjenja” - ESTTO (Pozicioni 30). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Hala” - Majk & Capital T (+193 pozicione), “Nishtulla City” - Mandi (+107 pozicione), “Shqipet” - Rony Rag (+96 pozicione), “Ndjeva Mall” - Shkumbin Ismaili (+59 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2019