Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
29 Mars 2020 - 4 Prill 2020

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 29 Mars 2020 - 4 Prill 2020 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Andere Wege” nga Enis Bytyqi. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Andere Wege” - Enis Bytyqi (Pozicioni 1), “Larg” - Venera Lumani & Lind Islami (Pozicioni 5), “Ca Milion Lek (Freestyle)” - Matolale (Pozicioni 13), “Tirana Milano” - Engi (Pozicioni 19). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Lezet” - Fifi (+130 pozicione), “Real Life” - Stresi (+127 pozicione), “Semafori” - Këngë Për Fëmijë (+114 pozicione), “100” - Ledri Vula, Lyrical Son & Singullar (+102 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2020