Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
11 Prill 2021 - 17 Prill 2021

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 11 Prill 2021 - 17 Prill 2021 dhe në vendin e parë rigjejmë kryesuesen e javës që shkoi “Maffia” nga Don Xhoni. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “A Po Vjen” - Elvana Gjata (Pozicioni 3), “Mos U Ngut” - Elvana Gjata (Pozicioni 4), “Kunadhe” - Elvana Gjata (Pozicioni 5), “Drandofilat” - Elvana Gjata (Pozicioni 7). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Vellai Im” - Krenar Seiti (+155 pozicione), “A Ki Me Rrejt?” - Yll Limani (+132 pozicione), “Era Ramazan” - Gold AG & Adem Ramadani (+106 pozicione), “Sheqer” - KAOS (+103 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2021