Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
25 Prill 2021 - 1 Maj 2021

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 25 Prill 2021 - 1 Maj 2021 dhe në vendin e parë gjejmë një hyrje të re, e cila katapultohet kështu direkt e në krye të renditjes. Bëhet fjalë për këngën “Leje” nga Melisa Lleshi. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Leje” - Melisa Lleshi (Pozicioni 1), “S'ta Jap” - Luli (Pozicioni 3), “Zemra E Prindit” - Shyhrete Behluli (Pozicioni 21), “Versioni Im” - Soni Malaj (Pozicioni 24). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Ti Je” - Redy, Young Zen & Siwan (+139 pozicione), “U Kry” - Melisa (+78 pozicione), “Najhere” - Yll Limani (+70 pozicione), “Me Ty Dua Te Jem” - Shkumbin Ismaili (+68 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2021