Më mbaj mend (për 1 muaj)

RENDITJA ZYRTARE:
24 Korrik 2022 - 30 Korrik 2022

Publikohet renditja zyrtare e këngëve në teksteshqip.com për periudhën 24 Korrik 2022 - 30 Korrik 2022 dhe në vendin e parë rigjejmë kryesuesen e javës që shkoi “Katile” nga Don Xhoni. Hyrjet e reja që u renditën më lart në TOP100 janë: “Valle” - Tayna & Lumi B (Pozicioni 3), “Endrrat E Mia” - Cllevio Serbiano (Pozicioni 6), “Nuk Muj” - Elgit Doda (Pozicioni 8), “Dhimbje Dhimbje” - Dafina Zeqiri (Pozicioni 13). Ngjitjet më të mëdha në renditje i arritën këngët: “Dallavere” - Young Zerka & Gjiko (+126 pozicione), “Zogu I Xhenetit” - Adem Ramadani (+109 pozicione), “Ca Di Ti Per Burgun” - Cllevio Serbiano (+82 pozicione), “Unë Dhe Ti” - Alban Skënderaj (+63 pozicione).

Shfleto Arkivin: 2009 - 2022