Valbona Peraj

Më Prisni Se Do Vij ➡ Wait For Me To Come

 Shqip ➡  Anglisht
Nuk ka akoma asnjë votë

Përkthe Një Këngë »

Më Shumë Përkthime »


Më Prisni Se Do Vij

Malli per vendlindjen me shtohet çdo vit
E sot kam mora rrugën atje ku flitet shqip
Atje ku flitet shqip
ku flitet shqip
Dua ti kem afer ato qe dua pa kufi
sytë e mi nuk çmallen
kur shoh ngjyrat kuq e zi
kur shoh ngjyrat kuq e zi
kuq e zi.

REF.:
Shqipëri e Kosovë sot jemi të lirë,
Zemra po me rreh kur po ju shoh mirë
O Kosova dhe Shqipëri
Me prisni se do të vij
atje ndihem gjallë
atje dua të rri

çastet behen vite, shekuj në mergin
Në lindje, martesa
Jo nuk kisha prane
Jo nuk kisha prane
gjakun tim

Tokën e Shqiponjave do ta puth si dikur
Oh sa m'ka munguar,
Zemren s'e braktisa kurrë.
Zemren s'e braktisa kurrë.
S'e braktisa kurrë.

REF.:
Shqipëri e Kosovë sot jemi të lirë,
Zemra po me rreh kur po ju shoh mirë
O Kosova dhe Shqipëri
Me prisni se do t'vij
atje ndihem gjallë
atje dua të rri

REF.:
Shqipëri e Kosovë sot jemi të lirë,
Zemra po me rreh kur po ju shoh mirë
O Kosova dhe Shqipëri
Me prisni se do t'vij
atje ndihem gjallë
atje dua të rri


Wait For Me To Come

My hometown craving is growing every year
and today l took the road there where i speak albanian
Out there where it's spoken albanian,
Yes out there where albanian is spoken
Because my eyes are still craving
when I see red and black,
when I see red and black,
Yes red and black.

CHORUS:
Albania and Kosovo today we are free,
My heart beats When I see you well
Oh Kosovo and Albani
Wait for me to come
because There I feel alive
and i want to stay there

Seconds take years and centuries in emigration
At birth and marriage
I wasn't close to my people
I wasn't close to my people
No I wasn't close to my blood,

I want to kiss as before the Land of Eagles,
Oh how much I have missed it,
I have never abandon it
I have never abandon it
I have never abandon it

CHORUS:
Albania and Kosovo today we are free,
My heart beats When I see you well
Oh Kosovo and Albani
Wait for me to come
because There I feel alive
and i want to stay there

CHORUS:
Albania and Kosovo today we are free,
My heart beats When I see you well
Oh Kosovo and Albani
Wait for me to come
because There I feel alive
and i want to stay there

Korrigjo Përkthimin