Viktor Hugo

Thënie nga Viktor Hugo

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Viktor Hugo

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kush hap dyert e një shkolle, mbyll dyert e një burgu.
   aforizma
  0
  482
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një gjysmë miku është një gjysmë tradhtari.
   aforizma
  1
  476
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse Zoti nuk do të kishte krijuar femrën, nuk do të kishte krijuar as lulen.
   aforizma
  0
  473
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njerëzit duhet ta kenë korruptuar pak natyrën, pasi nuk linden ujqër dhe u bënë të tillë.
   aforizma
  0
  473
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njerëzve s'u mungon forca, por vullneti.
   aforizma
  0
  473
 • 2021-02-08 14:34:41
  Melankolia është gëzimi i të qenët i trishtuar.
   aforizma
  1
  472
 • 2021-02-08 14:34:41
  Në fatin e secilit njeri mund të ketë një fund të botës enkas për të. Quhet dëshpërim.
   aforizma
  1
  472
 • 2021-02-08 14:34:41
  Besimi fetar është nevojë për njeriun. Mjerë ai që nuk beson në asgjë
   aforizma
  0
  472
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dy të parët deputetë të popullit janë nëna dhe mësuesi.
   aforizma
  0
  472
 • 2021-02-08 14:34:41
  Femrat mbajnë mend vetëm meshkujt që i kanë bërë të qeshin; meshkujt vetëm femrat që i kanë bërë të qajnë.
   aforizma
  0
  471
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një femër që ka një dashnor është një engjëll, një femër që ka dy dashnorë është një përbindësh, një femër që ka tre dashnorë është një femër.
   aforizma
  0
  471
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një poet është një botë e mbyllur brenda një njeriu.
   aforizma
  0
  471
 • 2021-02-08 14:34:41
  Po të mos ishte femra, diamantët do të ishin gurë të rëndomtë.
   aforizma
  0
  471
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shpesh, ka më shumë gjëra të mbytura në fund të zemrës se në fund të detit.
   aforizma
  0
  471
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shpirti është plot me yje që bien.
   aforizma
  1
  471
 • 2021-02-08 14:34:41
  Spiuni del për gjueti për llogari të të tjerëve, si qeni. Ziliqari del për llogari të vet, si macja.
   aforizma
  0
  471
 • 2021-02-08 14:34:41
  Suksesi është diçka mjaft e ndyrë. Ngjashmëria e rreme që ka me meritën, i mashtron njerëzit.
   aforizma
  0
  471
 • 2021-02-08 14:34:41
  Tek këmba e secilit zog që fluturon është e lidhur fija e pafundësisë.
   aforizma
  0
  471
 • 2021-02-08 14:34:41
  Torturimi i demit për kënaqësi është më shumë se tortura ndaj një kafshe, është të torturosh një ndërgjegje.
   aforizma
  0
  471
 • 2021-02-08 14:34:41
  Zoti është e padukshmja e qartë.
   aforizma
  0
  471