Xhenc Bezhi

Thënie nga Xhenc Bezhi

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Xhenc Bezhi

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-12-12 08:20:12
  Edhe nga librat si nga kërpudhat mund të helmohesh, po gabove në përzgjedhjen e tyne.
   aforizma
  1
  420
 • 2022-08-31 15:15:35
  Ma keq asht mos me pas opozitë, se të paaftit në pozitë.
   aforizma
  0
  156
 • 2022-09-06 12:54:46
  S'bahesh burrë tuj e trash zanin.
   aforizma
  0
  151
 • 2022-09-14 10:19:03
  Edhe në jetë si në vozitje, një sekondë gjumë mund të na nxjerrë nga rruga.
   aforizma
  0
  140
 • 2023-01-13 20:23:34
  Ta pastrojmë shpirtin prej barishteve të egra.
   aforizma