Ndonjere

Ndonjehere dhe qiejt bien ne toke,
Peshen e tyre askush se mban dot.
Sado qe veten ta mbash te forte,
Te syte te mblidhen stuhi me lot.

- poezi nga Zhuljeta Çaushi Fieri


Nuk ka akoma asnjë votë
Më shumë nga Zhuljeta Çaushi Fieri