Tema: Poezi Për Dashurinë e Humbur

Ndodh

Ndodh qe zemra te thyhet si qelq,
Dhe te rreshket loti përmbi faqe.
Ndihesh ne zemer aq bosh,aq keq,
Sa nuk beson as ne Zot, as ne Dreq.

- poezi nga Zhuljeta Çaushi Fieri


Nuk ka akoma asnjë votë
Më shumë nga Zhuljeta Çaushi Fieri