Pak

Pak ngjyra, pak diell dhe pak tokë,
Pak trishtim,pak gezim dhe pak lot.
Pak fjale te ngrohta, pak dashuri,
Keto mjaftojne per t’u ndjere njeri.

- poezi nga Zhuljeta Çaushi Fieri


Nuk ka akoma asnjë votë
Më shumë nga Zhuljeta Çaushi Fieri