Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com

00 Genti - Ora N'form Lule

Song Lyrics:


Me prek me bej te fluturoj
Pa fjale hija do te mbese
Qello si babi yt njelloj
Nje jave dhe emri do ju vdese
Do ju vdese
Me prek korniza eshte vrare
Njesoj ne diell dhe ne shi
Vendos kuroren ne sirtar
Dil jasht me masken bardhe zi
Bardhe e zi

Detin ne gote ma sjell
Boten ne dore mbaj
Mos harro se nga je
Diellin me ty ndaj

Ne vjeshte nje flale qe lapsi shkroi
Me kot as goma dot se heq
S'ka gje mbuloje gjithe me boje
Beso kam pare edhe me keq
Dhe me keq
Lart e posht ne copa i ndare
Mjeshter nuk ka t'me ngjise si me pare
Zemren si top godite perhere
Do behesh pak pis
Ti thuaj esht vere

We added a new section Albanian Chords. Please help us with this song's chords. Thanks for your time!


(Optional)


(Optional)
teksteshqip.com © 2007 - 2019