Agim Vinca

Thënie nga Agim Vinca

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Agim Vinca

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-09 19:23:48
  Vdesin në këmbë duke kënduar. Dhe jetojnë këmbëkryq në këngë.
   aforizma
  0
  468
 • 2021-02-09 19:23:48
  Kur fola, më thanë: hesht! Kur heshta më thanë: fol! Folehesht, heshtefol qe jeta ime.
   aforizma
  0
  468