Thënie nga Albërim Stojani

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Albërim Stojani

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-03-17 08:23:55
  Ai që mbushë barkun me bukë Nuk e mbushë dot mëndjen me dituri, Ndërsa ai që e mbushë mëndjen me dituri E mbushë dhe barkun me bukë.
   aforizma
  2
  859
 • 2021-02-09 16:22:20
  Nuk është e domosdoshme të të thonë që je më i miri? Thjeshtë atë që bënë bëje mirë dhe je një ndër më të mirët (ose prej të mirëve!).
   aforizma
  0
  856
 • 2021-02-09 16:22:20
  Dikujt i dhemb barku prej uris, dikujt tjeter i dhemb prej ushqimit tetepert.
   aforizma
  0
  856
 • 2021-02-09 16:22:20
  Me mire te te ndaje e verteta me njerezit, sesa te te bashkoje e kota me ta.
   aforizma
  0
  855
 • 2021-02-09 16:22:20
  Njëriu pa Islam është: Si ora pa akrepa Asnjëherë nuk e di ku gjendet!
   aforizma
  0
  855
 • 2021-02-09 16:22:20
  Sa më shumë mbrapa ti leshë Zgjidhjet!, Aq më shumë probleme do hasësh përpara.
   aforizma
  0
  855
 • 2021-02-09 16:22:20
  Nëse ti humbet në një rrugë Thjeshtë ke humbur rrugën! Por nëse ndjek rrugën/t e humbur/a Atëherë ke humbur veten.
   aforizma
  0
  855
 • 2021-02-09 16:22:20
  Të merresh me punët e të tjerëve, Është thjeshtë një bela më tepër.
   aforizma
  0
  855
 • 2021-02-09 16:22:20
  Ëmbëlsia e Imanit-(Besimit) është ilaçi I shpirtit tënd, Nese ti e mbushë me epshe Atëherë ilaçi nuk ka vënd.
   aforizma
  0
  855
 • 2021-02-09 16:22:20
  Ata që i hedhin në det këshillat e qortuesve, Do vi një ditë që qo të mbyten duke pirë nga gënjeshtrat e mashtruesve!
   aforizma
  0
  855
 • 2021-02-09 16:22:20
  O njëri ji mirënjohës ndaj Zotit tënd Për shëndetin që të dha, Ngase kur të arrish nëpër dyert e spitalit Atëherë ke për ta kuptuar Vlerën dhe rëndësinë që ka!.
   aforizma
  0
  855
 • 2021-02-09 16:22:20
  Çdo gjë që ka krijuar Allahu ajo është veçse perfekte, Çdo gjë që ka shpik njeriu, ajo ka veçse difekte!
   aforizma
  0
  855
 • 2021-02-09 16:22:20
  Mos puno per kete Dynja Se te shkon kot mundi dhe perpjekja, Ndodh qe sot ti bene shume plane Por ja qe neser te gjen Vdekja.
   aforizma
  0
  855
 • 2021-02-09 16:22:20
  Kur besohet gënjeshtra me vetëdije E vërteta nuk ka më asnjë kuptim.
   aforizma
  0
  855
 • 2021-02-09 16:22:20
  Ateizmi është një dhomë bosh Që nuk ka as dyer e as dritate.
   aforizma
  0
  855
 • 2021-06-20 14:53:19
  Nëse njerëzit e ditur do të mateshin me kile, atëherë toka, do të kthehej përmbys nga pesha e injorantëve.
   aforizma