TEKSTESHQIP

Albina Hashani
Uragan
Lyrics

URAGAN

Qka është sot me nuk dot perseritet
ma dergo nje signal si dikur

ktheje filmin nderroje planetin
ka ca zjarre qe nuk shuhen kurr

Qka ështe sot me nuk dot perseritet
batanija mbaroj n'dysheme

dhe nenkresa per tok le të ngjitet
me e lumtura jam mbi kete dhe...

Nese duhet le te quhet si
le te quhet si...
si dashuri

Bjeri URAGAN o si me tupan
koken qan e qan ky URAGAN

Bjeri URAGAN qe sa e kemi plan
buzen thanë e thanë ky URAGAN

DËRGOI: