TEKSTESHQIP

Albina Hashani
Ta Kaloj Naten Me Ty
Lyrics

A NUK E KUPTON

Ndoshta nuk po kam guxim
që ta them se je ne mua

ndoshta me duhet ta provoj
qfar shije kan buzët tua

A nuk e kupton sa e kam vështirë
sa herë më shikon në sy

A nuk e kupton sa po kam dëshirë
ta kalojë këtë natë me ty

Q'do fillim është i vështirë
dhe kjo gjë me mundon tepër

kur para meje më shfaqesh ti
nuk mendojë për asgjë tjeter.

a nuk e kupton sa e kam vështirë
sa herë më shikon në sy

a nuk e kupton sa po kam dëshirë
ta kalojë këtë natë me ty

DËRGOI: