Ali Asllani

Thënie nga Ali Asllani

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Ali Asllani

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ja grushti do të bjeri përmbi krye të zuzarëve; koha është e maskarenjve, po atdheu i shqiptarëve.
   aforizma
  2
  360
 • 2021-02-12 00:25:03
  Koha është e maskarenjve, por atdheu i shqiptarëve
   aforizma
  1
  349
 • 2021-02-08 14:34:41
  I ka hije detit vala, i ka hije kalit shala, por më shumë se të gjitha i ka hije burrit fjala.
   aforizma
  0
  343
 • 2021-02-08 14:34:41
  Femra bën si hije: iu afrove nuk të qas, iu largove të vjen pas.
   aforizma
  0
  341