Ali Podrimja

Thënie nga Ali Podrimja

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Ali Podrimja

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2021-02-09 19:23:48
    Qentë nuk kanë faj ne që na hanë, Se (ne) po u hamë dhe bukën në kontenjerë
     aforizma
    0
    466