TEKSTESHQIP

Ardiana Kabashi
Her Me Gzon Her Me Idhnon
Lyrics

Pse o shpirti im, pse gabon e ngutesh
Edhe ma vret zemrën edhe vjen e lutesh
Mos më bën pishman që ta kam fal jetën
Aq sa m'hidhëron mu e hidhëron dhe veten.
Herë po flet herë spo flet
Me t'ra n'fije se kam lehtë
Herë pom gzon herë pom idhnon
Çka me i ban zemrës që t'don?
Herë po flet herë spo flet
Me t'ra n'fije se kam lehtë
Herë pom gzon herë pom idhnon
Çka me i ban zemrës që t'don?

Një moment o shpirt ti t'kishe duru
Zemrat tona kurrë nuk kishin lëndu,
Mos më bën pishman që ta kam fal jetën
Aq sa m'hidhëron mu e hidhëron dhe veten
Herë po flet herë spo flet
Me t'ra n'fije se kam lehtë
Herë pom gzon herë pom idhnon
Çka me i ban zemrës që t'don?
Herë po flet herë spo flet
Me t'ra n'fije se kam lehtë
Herë pom gzon herë pom idhnon
Çka me i ban zemrës që t'don?

Herë po flet herë spo flet
Me t'ra n'fije se kam lehtë
Herë pom gzon herë pom idhnon
Çka me i ban zemrës që t'don?
Herë po flet herë spo flet
Me t'ra n'fije se kam lehtë
Herë pom gzon herë pom idhnon
Çka me i ban zemrës që t'don?