Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com

Ardit Gjebrea - Paqe

Song Lyrics:

O njeri...mos me thuaj se njeriu lind, mos me thuaj se njeriu vdes
pa ty jeton nen ulli vetem vera

paqe ka paqe ska zemra hesht por heshtja flet nje here vijme ne jete

nga poli jugut ne veri ta shohim boten pa mur e pa kufi
se vjen nje dite dhe dita pak nga pak te rene ne duart e nates dhe ti behesh nate

We added a new section Albanian Chords. Please help us with this song's chords. Thanks for your time!


(Optional)


(Optional)
teksteshqip.com © 2007 - 2019