TEKSTESHQIP

Azy
Te Kam Besu
Lyrics

Verse 1
Nga dita e par ty qe t'kam pa
Ne zemer thell ty te kam mbajt
Nuk besoja ne veti qe do t'kam
Po ndodhi pa prit dhe u ndam
Krejt qka i kom pas ty ti kam dhan
Po ata per ty nuk mjaftojn
Zemren e kam bo guri t'kam fal
Me gabime ti sdin mu ndal

Ref
Kur t'kam pa per her t'par
Zemra mu dridh
Kur t'kam pa per here t'dyt
Thojsha nuk besoj ne shikim t'par

Por une ty t'kam besu
dhe ja ku jemi sot,
Por une ty t'kam besu
dhe ja ku jemi sot,

Verse 2
Nga dita e par ty qe t'kam pa
Ne zemer thell ty te kam mbajt
Nuk besoja ne veti qe do t'kam
Po ndodhi pa prit dhe u ndam
Krejt qka i kom pas ty ti kam dhan
Po ata per ty nuk mjaftojn
Zemren e kam bo guri t'kam fal
Me gabime ti sdin mu ndal

Ref
Kur t'kam pa per her t'par
Zemra mu dridh
Kur t'kam pa per here t'dyt
Thojsha nuk besoj ne shikim t'par

Por une ty t'kam besu
dhe ja ku jemi sot,
Por une ty t'kam besu
dhe ja ku jemi sot,

Pranvera po shkon
Pranvea po vjen
Ne jemi te ndam
si dielli me han

Pranvera po shkon
Pranvea po vjen
Ne jemi te ndam
si dielli me han

DËRGOI: