Bekim Dehari

Dërgo një album »

Bekim Deari - As N'tokë E As N'qiell

Shiko Më shumë »Bekim Deari - Unë Dhe Ti (2009)

Shiko Më shumë »Bekim Deari - Sot Dasma Fillon (2009)

Shiko Më shumë »Bekim Deari - Gabimisht (2014)

Shiko Më shumë »Bekim Dehari & Sefaja - 100% Live (2016)

Shiko Më shumë »Dërgo një album »

Komente 0