Benjamin Krasniqi

Thënie nga Benjamin Krasniqi

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Benjamin Krasniqi

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2022-01-08 16:01:09
  Kur në zemra shuhet dashuria, ngriten zërat e bërtimat, humbet dëshira për përqafime e takimet bëhen luftëra.
   aforizma
  0
  786
 • 2022-03-19 17:35:19
  Më shumë forcë duhet për ta lëshuar atë që e do, se për ta mbajtur atë që e urren.
   aforizma
  0
  713
 • 2022-03-21 19:41:31
  Jeto ashtu, që në varrimin tënd, le të qajnë edhe armiqtë e tu.
   aforizma
  0
  709
 • 2022-03-28 09:19:42
  Disa gabime duhen falur e në disa falje nuk duhet gabuar.
   aforizma
  0
  702
 • 2022-03-29 09:43:28
  Mos ta bëjmë të ardhmen të hidhur, duke i hedhur melmesa nga e kaluara.
   aforizma
  2
  702
 • 2022-09-14 20:59:26
  Dashuria është ilaçi i zemrave të thyera.
   aforizma
  0
  532
 • 2022-11-01 15:58:53
  Zemrat vdesin, atëherë kur humbin dhembshurin për të tjetër.
   aforizma
  0
  485