TEKSTESHQIP

Don Pizhi
Ne Hotel Temin
Lyrics
(Feat. Dritton)

nhotel nhotel
nhotel nhotel
nhotel nhotel
nhotel nhotel nhotel temin nhotel temin nhotel temin temin...

u syn qa te koke ti shum hot hot koke nice tamon size koke tip top u syn hajde dalum bashk n asfallt ti ki shum fat baby shum najs bejbe se je ma llady kur rrin ncllub e bon creazy vipat tkqyrin ty qe t thy tkthehen ty e kur neja kryhet ti n katun a je kthyy

driton:
qelet dera nclub me havera atmosfera na ka dal vera po vjen njana me tri a kater tjera Gucci Channel u perzi era alkoholi dhe portofoli u kapen tekillat krej pom doken tmira nxeje kalle afrohu kadal dale dridhe belin edhe mos e nalee

ref2:
hypi kerrit merri qelsat nisu nhotel temin ma din emrin qaty venin ti nhotel temin e ki qelsin e din venin ktu venin joo nisu nhotel temin se qaty e ki venin nisu nhotel temin se sot ti e ki renin e ki renin ma din emrin nhotel temin joo

e shtrengum thoben e qume n'gusht farmerkat mercedeskat manikyrin thojt po ti kqyri qa ki me majt dihet mas mirti per alkoholin veq po ti foli votka tekila krejt pom doken t'mira n'xeje kalle afroju kadal dale dridhe belin e mos e nale

ref 2x.
hypi kerrit merri qelsat nisu nhotel temin ma din emrin qaty venin ti nhotel temin e ki qelsin e din venin ktu venin joo nisu nhotel temin se qaty e ki venin nisu nhotel temin se sot ti e ki renin e ki renin ma din emrin nhotel temin joo

DËRGOI:
INFO
Projekti paraqitet tek publiku i ilustruar në prizmin vizual edhe me videoklip muzikor, i cili u publikua më 20 Gusht 2009.